Torsdags tilbud. Fra kl. 17.30. 

Klassisk mad pris 125 kr inkl. en lille sodavand eller øl.     

18/4 Ingen klassisk ret. Se påskebuffet og 3 retters aften menu neden for.

25/4 Braiseret svinekæber i ølsauce, kartofler og kålsalat.

2/5 2 stk. pandestegte rødspættefilet med persillesauce og gulerodsråkost.

9/5 BBQ marineret spareribs, kartofler, skysauce og coleslaw.

16/5 Skinkeschnitzel, brasede kartofler, ærter og bearnaisesauce.

23/5 Indbagt torsk med spinat og gulerødder, kartofler og hollandaise sauce.

30/5 Ingen klassisk ret på grund af konfirmationer. 

Alle torsdage frugttrifli eller æblekage med kaffe ad libitum pris 75 kr. 

Bestil gerne  bord tlf. 86846033

 


PÅSKEMENU.

Påskesøndag d. 21/4 og 2. påskedag 22/4 er der brunch fra kl. 9.30 - 12.00 Pris 159 kr inkl. kaffe/te og juice.

Påskefrokost buffet torsdag, fredag og lørdag 12.00 - 15.00. 1. og 2. påskedag kl 12.30 - 15.30. 

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, røget sild med røræg, dampet laks med urte mayonaise og rejer, vagtelæg med ansjos, blinis med stenbiderrogn og purløg, lune fiskefilet med remulade og citron, tarteletter med høns i aspargs, lammekølle, flødekartofler, ribbensteg med hjemmesyltet rødkål og agurkesalt, spinattærte med parmaskinke, kold roastbeef med pickles, tomatsalat, tzatziki, salat med asparges og bær, ostefad, frisk frugt og trifli med makroner og vaniljecreme. Hjemmebagt brød pris voksne 249 kr. Børn 3-12 år 175 kr. Børn under 3 år gratis. 

 

Påskemenu alle 5 påskedage fra kl. 17.30 

Forret: Spinatroulade med røget laks, hertil krydderdressing og hjemmebagt brød. 

Hovedret: Unghanebryst, blandet kål, kartoffelrøsti og svampesauce. 

Dessert: Citronfromage. 

Pris 3 retter 329 kr, 2 retter 299 kr. Bestil gerne bord 86846033. 

 

Pinsemenu.

Brunch 1. pinsedag søndag og 2. pinsedag mandag 9.30 - 12.00 pris 159 kr. inkl. kaffe/te og juice.

 Pinsebuffet serveres 12.30 - 15.30 . Få pladser tilbage Pinselørdag - 1. og 2. pinsedag.  

Spinatroulade med tun, blinis med kørvelcreme og røget laks, tarteletter med høns i asparges, fiskefilet med remulade og citron, rejesalat, mørbrad a la creme med hjemmesyltet rødbeder, græske frikadeller, rosa kalve coulotte, butterdejs pakke med skinke og svampe, grønne salater og pasta salat med årstidens grønt. 

Ostefad, frisk frugt og frugttærte med bær. 

Hjemmebagt brød og smør. 

Pris voksne 249 kr. Børn 3 - 12 år 175 kr. Børn under 3 år gratis. 

AFTEN PINSEBUFFET 1. OG 2. PINSEDAG. SERVERES FRA KL. 17.30 - 21.30 

Galette med asparges og gedeost.

Tomatsuppe med fersken og karry. 

Hjemmebagt brød med pesto og fetacreme.

Stegt kylling, ris, karrysauce og hjemme syltet agurkesalat. 

Oksefilet, ovnkartofler, rødvinssauce og salat.

Kirsebærtrifli med yoghurt og frugtsalat med råcreme. 

Pris voksne 285 kr. Børn 3 - 12 år 199 kr. Børn under 3 år gratis. 

Ring gerne og bestil bord tlf. 86846033. Velkommen til Aalekroen .

 

 

 

Til toppen