Torsdags tilbud. Fra kl. 17.30. 

Klassisk mad pris 125 kr inkl. en lille sodavand eller øl.  

Uge 38 d. 20.9 Skinkeschnitzel m. brasede kartofler, bearnaisesauce og salat 

Uge 39 d. 27.9 Paprikagryde m. cocktailpølser, hertil ris og marineret pebersalat. 

Uge 40 d. 4.10 Braseret svinekæber i ølsauce, kartofler og efterårs salat. 

Uge 41 d. 11.10 Bagt laks, kartofler, hollandaise sauce, gulerodssalat. 

Uge 42 d. 18.10 Bøf, kartofler, ærter og bearnaisesauce. 

Uge 43 d. 25.10 Brændende kærlighed med hjemmesyltede rødbeder. 

Uge 44 d. 1.11 Forloren hare,kartofler,vildtauce,tyttebær og agurkesalat.

Uge 45 d.8.11 Svinekam med stegte rodfrugter, kartofler og skysauce.

Uge 46 d.15.11 Kalkunsnitzel, paprikasauce, kartofler og kålsalat.

Uge 47 d.22.11 2 pandestegte rødspætte filet, kartofler, persillesauce og gulerodsråkost. 

Uge 48 d. 29.11 Svinekotelet, sauce med løg,tomat,svampe, hertil ris og bønnesalat. 

Uge 49 d. 6.12 Hamburgerryg, grønlangkål, brune og hvide kartofler. 

Uge 50 d. 13.12 Flæskesteg med kartofler, skysauce, rødkål og asier. 

Alle torsdage frugttrifli eller æblekage med kaffe ad libitum pris 75 kr. 

Husk bord bestilling tlf. 86846033 Vi vender tilbage med flere menuer til februar måned. 


 MORTENSAFTEN 10. nov. fra kl. 17.30 

Andesteg med brune og hvide kartofler, svesker, asier, 1/2 æble med ribsgele, hjemmesyltet rødkål og andeskysauce. 

Ris a la mande med kirsebærsauce. Pris pr. kuvert 250 kr. 

Denne aften kan der ikke bestilles øvrige retter fra a  la carte kortet. 

Ring og bestil bord tlf. 86846033

Kan også bestilles ud af huset. Afhentes mellem 17.00 - 17.30 pris 230 kr pr. kuvert.

 

Til toppen