Torsdags tilbud. Fra kl. 17.30. 

Klassisk mad pris 125 kr inkl. en lille sodavand eller øl.  

21/2 Braiseret svinekæber i ølsauce, kartofler og vintersalat,

28/2 2 stk. pandestegte rødspættefilet med persillesauce, kartofler og gulerodssalat.

7/3 Svinekotelet m/grovmos toppet med bacon og pebersauce.

14/3 Stegt kylling, grillet kartoffelbåde, tomatsalat og tzaziki. 

21/3 Paprikagryde hertil ris og salat. 

28/3 Bagt laks, kartofler, hollandaisesauce og grøntsager. 

Alle torsdage frugttrifli eller æblekage med kaffe ad libitum pris 75 kr. 

Bestil gerne  bord tlf. 86846033

 

 


PÅSKEMENU.

Påskesøndag d. 21/4 og 2. påskedag 22/4 er der brunch fra kl. 9.30 - 12.00 Pris 159 kr inkl. kaffe/te og juice.

PÅskefrokost buffet torsdag, fredag og lørdag 12.00 - 15.00. 1. og 2. påskedag kl 12.30 - 15.30. 

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat, røget sild med røræg, dampet laks med urte mayonaise og rejer, vagtelæg med ansjos, blinis med stenbiderrogn og purløg, lune fiskefilet med remulade og citron, tarteletter med høns i aspargs, lammekølle, flødekartofler, ribbensteg med hjemmesyltet rødkål og agurkesalt, spinattærte med parmaskinke, kold roastbeef med pickles, tomatsalat, tzatziki, salat med asparges og bær, ostefad, frisk frugt og trifli med makroner og vaniljecreme. Hjemmebagt brød pris voksne 249 kr. Børn 3-12 år 175 kr. Børn under 3 år gratis. 

 

Påskemenu alle 5 påskedage fra kl. 17.30 

Forret: Spinatroulade med røget laks, hertil krydderdressing og hjemmebagt brød. 

Hovedret: Unghanebryst, blandet kål, kartoffelrøsti og svampesauce. 

Dessert: Citronfromage. 

Pris 3 retter 329 kr, 2 retter 299 kr. Bestil gerne bord 86846033. 

 

 

Til toppen